SSF Super Mango Grow-out Challenge

Koisan biedt een unieke kans op één van de welbekende bloedlijnen van Sakai Fish Farm, namelijk de “Super Mango”. Deze bloedlijn staat bekend om de hoge kwaliteit en enorme groei potentie. Omdat dit een speciale kans is organiseert Koisan een Grow-out met als doel om zo veel mogelijk centimeters toe te voegen aan de koi. De vissen zullen eind april binnenkomen welke dan z’n 16-19cm meten. Deelnemen aan de Grow-out kan al voor €125,- waarmee je kans maakt op toffe prijzen!

Hoe werkt het?
Op zondag 21 mei is het als deelnemer mogelijk om jouw Super Mango te selecteren, en loting bepaald hierin de volgorde. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en drankje. Zoals eerder aangegeven is het doel om de koi zo veel mogelijk te laten groeien. Het maakt hierbij niet uit hoe groot hij is aan de start, het gaat dus puur om de gegroeide centimeters.

Op zondag 22 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt met de prijsuitreiking op basis van ingezonden foto’s van het behaalde resultaat.

Prijzen
Nummer 1:
Tegoedbon voor Koisan t.w.v. €200,-
Nummer 2:
Tegoedbon voor Koisan t.w.v. €100,-

Maak gebruik van deze unieke kans en meld je hieronder aan via het formulier of mail naar info@koisan.nl. Er zijn 25 vissen beschikbaar waarvan 20 voor deze challenge waarbij elke deelnemer zich voor maximaal 2 vissen kan inschrijven. Zorg dat je er snel bij bent want vol=vol.