Koi Import

Zelf altijd al eens koi willen importeren en opkweken? Dat is via ons mogelijk! Wij bieden de mogelijkheid om zelf rechtstreeks vanuit Japan te importeren. Het seizoen voor het importeren van koi is doorgaans van midden december tot en met juni.

Via onze onderstaande partners is het mogelijk om een box uit te kiezen. Voor het opvragen van de prijzen mail de betreffende partner en box nummer naar info@koisan.nl. De prijzen zijn inclusief transport en inklaringskosten. De levering is vanaf Schiphol.

Goed om te weten

De klassen die gehanteerd worden:

2 = Standaard kwaliteit
3 = Goede kwaliteit
4 = Hoge kwaliteit
5 = Top kwaliteit

De getoonde foto’s en of video’s zijn een indicatie van de daadwerkelijk geleverde koi, tenzij specifiek vermeld. De betaling dient 14 dagen voor de verscheping te zijn voldaan, indien de betaling niet op tijd is ontvangen zal de bestelling worden geannuleerd. Het is daarnaast niet meer mogelijk om de bestelling zelf te annuleren, de vissen worden immers speciaal ingevlogen. 

Wij proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de leverdatum. Wanneer deze bekend is zullen we contact opnemen over de locatie waar de vissen opgehaald kunnen worden.

Er geldt alleen een zogenaamde DOA (Dead On Arrival) garantie. Dit wil zeggen dat eventueel dode vissen bij aankomst vergoed zullen worden. De vergoeding bedraagt alleen de prijs van de vis. Transportkosten worden nooit vergoed. Verder is het geheel op eigen risico.

Als je nog meer vragen hebt kan je altijd contact opnemen via info@koisan.nl