Medicijnen

De Koidokter Anti-Parasiet 250ml – 500ml – 1L

Formaldehyde 40% in combinatie met Malachietgroen wordt gebruikt tegen de meeste ééncellige parasieten waaronder Witte Stip, Costia, Trichodina, Chilodonella, enz… Tevens ook werkzaam tegen schimmelinfecties. Niet in combinatie met zout (> 3 g/l) gebruiken.

€21.95 – €59.95

De Koidokter Anti-Mix 250ml – 500ml – 1L

Anti-Mix is het middel dat u gebruikt wanneer de vissen bacteriële en virale symptomen vertonen. Daarnaast kunt u dit middel gebruiken wanneer het middel Anti-Parasiet niet aanslaat.
We zien dit middel vaak in combinatie bij zweren, roodheid of kieuwrot. Wij adviseren propolisspray te gebruiken in combinatie met een verdovingsmiddel wanneer er zweren aanwezig zijn.

€21.95 – €59.95

De Koidokter Anti-Worm 150gr – 300gr

Anti-Worm is het product dat vaak wordt gebruikt nadat er na microscopisch onderzoek meerdere wormen zijn vastgesteld bij uw vis. Dit zware medicijn voor uw vis, is eigenlijk één van de laatste middelen waardoor we dit vaak terug zien bij de zware gevallen.

€29.95 – €54.95

De Koidokter Verdovingsmiddel 60ml

De verdovingsvloeistof voor koi en andere vijvervissen. U kunt dit verdovingsmiddel gebruiken om uw vissen tijdelijk te verdoven. Daarbij is het belangrijk op te merken om uw vissen niet te lang in het verdovingsmiddel liggen te laten liggen.

€11.95

De Koidokter Propolis Spray 50ml

Propolis Spray is a 100% Natuurlijk product gemaakt door bijen. Propolis is rijk aan geneeskrachtige kruiden en Plantaardige stoffen Welke Bijen Verzamelen in de natuur. Daardoor heeft propolis Een sterke antibacteriële én anti-schimmel werking. Doordat propolis zeer zterk hecht aan zeefsel maar niet wateroplosbaar is, blijft het lang op wonden aanwezig en daarmee beschermt het wonden tegen her-infectie met bacteriën en schimmels.

€21.95